3. huhtikuuta 2015

SLY30: Huhtikuun paketti

Sain eilen viimeisen paketin sly -pariltani tällä kierroksella ja voin sanoa vaan että vau! Paketti oli niin kiva etten kestä! Siinä oli sokerimassaa, valkoista ja punaista sekä noita koristelutarvikkeita. Mutta myös Kuppikakku -kirja, joka on varmasti hyödyllinen ja tulee käyttöön monen monta kertaa! Sieltä etsiskelen nyt muutamat ohjeet, joista leivon lähipäivinä... Nyt pääsiäisenä ongelmana tosin se, ettei kaupat ole auki :-D Parini ei vielä paljastunut, joten paljastusta jäädään odottelemaan!

16 kommenttia:

 1. Vielä en paljastanut, koska haluan pitää sinut vielä hetken aikaa jännityksessä :).
  Rupesin tässä miettimään, kun paketin vein, että paketti on joko hitti tai huti. Huti ehkä sen takia, koska en hirveästi huhtikuun toivetta huomioinut ;). Ja, kun ei niinkään herkkuja/kuivaelintarvikkeita ollut mukana.

  Mutta kun sinun toiveita oli erilaiset koristeluvälineet, niin kun kauppaan pääsin ja näin nämä, niin koriin lähtivät samantien.
  Eli otin hieman vapaat kädet paketin suhteen.

  Aurinkoista pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin kivaa olla hiukan jännityksessä vielä :) Paketti oli todellakin hitti! Kiitos ♥

   Samoin! :)

   Poista
  2. Kiitos!

   Ja, kun mie jo toissa kuussa kävin shoppailemassa nämä, niin piti tosiaan saada samantien matkaan :). Ja en mie halunnut, että salaisuutesi paljastuu ihan kuukauden alussa :). Jotain pientä saapuu jossain vaiheessa.

   Poista
 2. Olet kyllä ihanan paketin saanut =) josta on iloa pitkään.

  Ihanaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
 3. Wau, sanon minäkin! Tuo kirja on muuten aika hitti myös. Minulla on se ja siinä on monta hyväksi havaittua reseptiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu meillä on nyt kotona noita kaksi ja olen aiemmin jo katsellut tuota :) Mutta nyt sain ikioman niin on se kun muuttaa pois kotoa :)

   Poista
 4. Roosainen paketti, ja ihana ele jättää paljastumatta vielä ystävältäsi.

  VastaaPoista
 5. Suorastaan syötävän söpön paketin olet saanut. :)

  VastaaPoista
 6. Ihana paketti! Kiva, kun jaat kirjan ohjeita, voi itsekin kokeilla ja mistä sitä tietää vaikka innostuis hankkimaankin :D

  VastaaPoista