3. heinäkuuta 2015

SLY31: HEINÄKUUN PAKETTI

Tänään sain postista monta viestiä- niin paperiversiona, kuin tekstiviestinäkin. Nimittäin pakettiautomaattiin oli ilmestynyt tämä SLY31 -kierroksen viimeinen paketti. Sen lisäksi sain palkintoni, ruokavaa'an, Dr. Oetkerin leivo ja koristele -kilpailusta. Mutta palatakseni taas pakettiin, en voi muuta aluksi sanoa kuin jes! Piristi kummasti :) Sain kivoja ohjeita, jotka olivat Vihreä Kuula -kakkuun, Vihreään tiikerin kakkuun, Sitruuna-mustikka naked cakeen sekä Porkkana-muffinsseihin. Paketissa oli myös patakinnas (käytännöllinen, jee!), cupcake topping -kuorrutusaine, "kertakäyttöinen" kakkulapio, muffinivuokia, leivontapulveria sekä Brain Blasters -karkkeja. :-) Osa näistä oli tuliaisia Rodokselta. Ja jotta pääsette jännityksestä paljastan, että parikseni paljastui Johanna talosta järven rannalta! :-)

10 kommenttia:

 1. Ihana teemapaketti….olisikohan lempivärisi ehkä 'vihreä' Ü
  Terkuin n-h
  http://originaalisly.vuodatus.net

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä sininen enemmän, mutta vihreäkin on yksi kivoista väreistä- varsinkin leivonnassa!

   Poista
 2. Hienon paketin olet saanut =) Ihanaa kesän jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Tykkäsin hirveästi, kun oli hiukan erilainen :)

   Poista
 4. Sain emolta hieman apuja tuohon väriasiaan...matkasimme kesäkuun 1. viikolla Rodokselle ja ostin sieltä jotain hieman erilaista...nuo kapselit ovat vaniljasokeria. Pakkasin kaikki leivontatarpeet ruumaan meneviin laukkuihin, mm ne jauhekapselit olivat aika epäilyttävän näköisiä...mutta joo...oikein hyvä kesän jatkoa! Tulen jatkossakin seurailemaan blogiasi!
  Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi unohdinkin mainita nuo kapselit kokonaan tekstissä! Kiitos samoin hyvää kesää sinulle :) Toivotaan että kelit vähän paranee :)

   Poista
 5. Huikean paketin olet sinäkin Roosa saanut:) Anne(nnpuuhat)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parini oli aivan mahtava :) Oli aina ajoissa lähetysten kanssa ja toi vielä tuliaisiakin, jee!

   Poista