6. lokakuuta 2015

SYYSKUU KUVINA

Syyskuu, kuten muutkin kuukaudet, kului ihan liian nopeesti ohitse. Mun kuukausi kului koulussa ja ehti meillä muutamat kokeetkin olla, joihin oon kaikkiin tyytyväinen, sillä K3 sieltä tuli kaikista. Edelleen tässä on pahinta tää matka, sillä neljän ruuhkan kanssa matkaan kuluu melkeen tunti kun aamulla pääsen välillä 20 minuutissa riippuen tietty parkkipaikkojen määrästä. Tänään aamullakin kiertelin jonkun verran edes takas kunnes löysin paikan hyvällä tuurilla just koulun edestä. Syyskuun lopussa aloitin myös Keskon mestarimyyjä -kurssin, joka tehdään sähköisesti K-instituutin sivuilla. Kaikki pakolliset oonkin jo suorittanut ja tenttiä sais alkaa suorittamaan! :-D
Käytiin edellisviikon sunnuntaina nopeesti Finnish Design Shopin ystävämyynnissä, joka kyllä oli ihan liikaa mainostettu, sillä siellä ei ollut yhtikäs mitään. Ostin pikkuveljelle sieltä juomapullon synttärilahjaksi, mutta ei sen enempää tarttunut mukaan... Syyskuun aikana sain myöskin taas droppia mun silmiin, sillä ne alko oireilla kuivuuttaan ja iho kuivui ympäriltä. Edelleen hiukan kuivuutta on havaittavissa, mutta parempaan suuntaan ollaan menossa. Tähän seuraksi tuli vielä flunssa, mutta koitan saada sen pois tän viikon aikana kun lauantaina olis vihdoin lähtö sinne Pariisiin! :)

3 kommenttia:

 1. Mukavaa Pariisin matkaa! Itsekin kävin siellä 2008 :D Jos mahdollista, syökää jotain pientä evästä Seinen rannalla, on kuule aivan upeaa! Tietysti suosittelen Eiffeliä (me ei ehditty ylös asti) ja Notre Damessa kannattaa käydä kierros, jolla pääsee ylös torneihin, upeat näkymät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kuulla vinkkejä, niitä ei hirveästi täällä blogin puolella ookkaan ollut :D
   Ollaan jo varattu netistä liput Eiffelille ja Seinen risteilylle. Tarkoituksena olisi mennä myös Notre Dameen ja EU:n alueen opiskelijat ilmeisesti pääsevät sinne ilmaiseksi joten halpaa lystiä :)

   Poista