14. marraskuuta 2015

SLY33: Marraskuun paketti

Vihdoin ja viimein se saapui! Kova odotus on ollut päällä koko marraskuun ajan ja vihdoin ensimmäinen SLY:n 33. kierroksen paketeista on mulla kotona. Kädet syyhyää jo kohti keittiötä, mutta aikataulu ei taas meinaa antaa periksi, sillä koulussa on pikku hiljaa tulossa loppurutistus ennen työssäoppimista... Paketti oli iso ja painava (melkein kuusi kiloa, hui!) - ja täynnä kivoja juttuja! Erikoisvehnäjauhoja 2kg pussissa, sokeria, tomusokeria, tummaa siirappia, jouluisia mausteita ja vanilliinisokeria sekä liivatejauhetta, jota ei olekaan tullut koskaan kokeiltua. Näiden lisäksi sain viime vuoden Maku- lehden 8/2014 sekä ohjeen marmeladeihin ja ruispipareihin (kuulemma mummin herkkua - hyvä joululahjaidea, eikös vaan?) Lehdessä oli jo ensi silmäilyltä kolme eri ohjetta, jotka haluan toteuttaa lähiaikoina- kaksi niistä tuleekin näillä näkymin menemään joululahjoiksi! Kiitos salaiselle parille ihanasta paketista ♥ Onnistuit kokoamaan juuri sellaisen paketin, jota toivoin! :)

10 kommenttia:

 1. Huikea paketti sinullekin saapunut. Voimia koulu rutistuksiin, ja iloa keittiöön. Anne(npuuhat)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tiedossa kaksi koetta, mutta kun koulupäivät on monesti klo 8-16 ja koulumatkoihin menee reippaasti 1,5-2 tuntia per päivä niin kotiin tullessa on aika väsynyt tämä tyttö... :D

   Poista
 2. Hauskaa jos paketti piristi sinua, opiskelu on työtä pitkillä päivillä, kotona sekä koulussa, ja vielä nuo matkatkin siihen lisäksi- Onnea rutistukseen! SLY22-parisi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näin vinkkinä jos satut tämän näkemään; tilasin eilen illalla Maku-lehden 5kk:n ajaksi sillä siinä oli tosi kiva tarjous meneillään! Joten toivoisin ettei paketeista tulisi näitä uusia julkaisuja kun sitten niitä on kaksin kappalein :)

   Poista
  2. :) SLY32 parisi, eikä 22 . Itsellenikään ei tule lehtiä, mutta jos hankin tai tilaan tarjouksista, säästän herkullisimmat ja lueskelen niitä moneen kertaan ;)

   Poista
  3. Jos kuitenkin 33 ;) Tämä oli suunnitteilla myös täällä! Toivotaan että lehti pitää kaikkea kivaa sisällään ♥

   Poista
 3. Paljon tarpeellista joululeivontaan saitkin paketissasi. :)

  VastaaPoista
 4. Wau, mikä paketti. Kaikkea kivaa ja tarpeellista ja teemaan sopivaa...

  VastaaPoista