3. tammikuuta 2016

Joulukuu kuvina

Ja vuoden viimeisen kuukauden muistelot, olkaa hyvä! Edelliseen vuoteen tuun palaamaan vielä ainakin yhden postauksen verran, sillä mä haluun muistella mitä se piti sisällään. Vuoden aikana tapahtui paljon ja päällimmäisenä mielessä tietysti keväällä saavutettu ylioppilastutkinto, mutta siihen palaan vielä myöhemmin. Nyt joulukuun pariin! 
 Joulukuu oli aika ihmeellinen, kävin keilaamassa kolme kertaa ja vaikka harjoituksen pitäisi tehdä mestari niin sen taidon saralla taidan mennä vaan alamäkeä tai sitten harjoitusta kaivataan vielä enemmän. Edellisen kuun aikana ei myöskään kovin paljon lunta nähty. Tapanina pienet hiput lunta satoi maahan, mutta siihen se taisi jäädä. Tie oli kuitenkin aika liukas ja äiti siitä mua varoittelikin...
Haluttiin Joonaksen kanssa tehdä jotain meidän miniloman aikana ja päätettiin lähteä laivalle, sillä reissu oli kolmelta vaan vaivaiset 12 euroa. Otettiin Henkka meidän mukaan ja suunnattiin Tallink Siljan M/S Baltic Princessille. Tein meille pöytävarauksen Grill Houseen, joka testattiin jo kevään reissulla herkulliseksi paikaksi ja sitä se oli nytkin. Maisemat oli myös mitä upeimmat! 
Joulukuun aikana kävin myös pariin otteeseen Loviisan Aitassa, josta löysinkin muutamat joulupaketit ja hintakaan ei ollut tällä hertaa kovin suuri! Joulun aikaan käytiin myös Paimiossa Vaarin luona ja samalla hautausmaalla, jossa paloi monen monta ihanaa kynttilää. Nyt joulun jälkeen on pikkuveljeen iskenyt joku jääkiekkoinspis, sillä se sai lahjaksi pöytälätkän ja nyt uutena vuotena se opetteli pelaamaan ekaa kertaa Nhl:ää- sen seurauksena pitäisi kokoajan olla sen kanssa pelaamassa! Mun vuoteen kuului myös monen monta hienoa hetkeä ja niistä useimmat on taltioitu mun instagram -tilillä ja bestnine2015 -sovelluksella sain ne hienosti yhteen kuvaan! Kokeile säkin! 
Ja sitten itse kuun nimen mukainen juhla, eli joulu. Aattona olin töissä ja illalla meille tuli joulupukki. Olin ilmeisesti ollut aika kiltti, ainakin pakettien määrän mukaan. Sieltä tulikin kaikkea kivaa, kuten astioita ja villasukat. Mun ja Joonaksen yhteisestä paketista paljastui Pariisi -teeman mukainen 500 palan palapeli, jota ei ole hirveästi vielä saatu aikaiseksi, hiukan kuitenkin :-D

3 kommenttia:

  1. Voi noita sun pikkuveljen ilmeitä, ne on kyllä ihan parhaat :) Hyvää alkanutta vuotta :)

    VastaaPoista