9. helmikuuta 2016

SLY34: Helmikuun paketti

Viime julkaisun jälkeen on kyllä lumiset maisemat hävinneet tyystin ja jäljellä on vaan syksyisen sateinen keli, jonka myötä oonkin vaan maannut koko päivän sängyn pohjalla kattoen Rakkauden anatomiaa Viaplaysta. Jotten anna ihan laiskaa kuvaa itestäni, niin olin mä tänään myös koulussa kasista puoleen päivään harjotellen exceliä, jonka jälkeen kävin hierojalla Turussa. 

Päivää kuitenkin piristi paketti, jonka hain tänään lähipostista. Paketti paljastui heti SLYn paketiksi ja se olikin paketoitu todella nätisti pinkkiin lahjapaperiin! Aiheena oli tällä kertaa ystävänpäivä, runebergin päivä tai laskiainen. Olin toivonut ystävänpäivää ja sainkin parilta kivan kirja missä on kaikkia ideoita, katsotaan mitä saan aikaan :) Sain myös keksejä, suklaata, mini konvehtivuokia, jauhoja sekä koristeita muffineihin! :) Kiitos parille paketista ja ihanaa laskiaista sekä tulevaa ystävänpäivää! :) 

4 kommenttia:

 1. voi kun tuo eka kuva on niin ihana tuon rasian kanssa =) Ihana paketti =)

  VastaaPoista
 2. Hieno teemapaketti !
  Ideoita odotellen Ü.
  Terkuin kaatosade-ukkos-tuulimyrskystä....talvea ei ole näkynyt vielä !
  Terkuin nami-hiiri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ideoita syntyy varmasti pian, päässä jo muutama juttu mutta toteutukseen asti ei olla vielä päästy :D Täällä talvi loppui, mutta viime yönä tuli taas lumisade ja loppua ei näy... Ei muuten mitään, mutta kamala keli ajella kouluun :D

   Poista