10. maaliskuuta 2015

Valkosuklaa-Daimkakku

Leivoin noin viikko takaperin pitkästä aikaa ja kohteeksi osui tämä Hellapoliisin sivuilta löytynyt kakku. Oi että kun oli herkkua! Koristelut eivät ole ehkä ihan hienoimmat- suurimpana syynä on multa varastetut Daimit, jotka meni ilmeisesti parempiin suihin...

Valkosuklaa-Daimkakku

Pohja: 200g Domino- täytekeksejä murustettuna
75g voita sulatettuna

Täyte: 2,5dl vispikermaa
100-130g valkosuklaata
250g maitorahkaa
1dl sokeria
2tl vaniljasokeria
4 liivatetta
1,5 isoa Daim -suklaapatukkaa rouhittuna

1. Sekoita keksinmurut ja sulatettu rasva. Painele irtopohjavuokaan.
2. Liota liivatteet kylmässä vedessä.
3. Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla sekä lisää rahka.
Kääntele joukkoon sulatettu suklaa sekä daim- murut.
4. Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä. Kaada seokseen.
5. Kaada täyte murupohjan päälle ja anna hyytyä. 
6. Koristele Daim-murskalla.

2 kommenttia:

  1. Nam ! Tää kuulostaa, näyttää ja vaikuttaa tosi hyvältä! :) Meneekin mun to do -listalle!

    VastaaPoista