16. lokakuuta 2015

PIKATERKUT PARIISISTA

Syksyiset terveiset Pariisista! Vietettiin pidennetty viikonloppu Pariisissa mun vanhempien ja Joonaksen kanssa. Palattiin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä kotiin ja sen vois sanoa, että kyllä jaloissa vaan kävely tuntuu! Tykkäsin kuitenkin hirveesti tosta kaupungista, vaikka oishan siellä voinut enemmän meille olla noita ostosmahiksia. Ei hirveesti nimittäin mitään löydetty- mulle tarttui mukaan pari paitaa ja talvitakki Hollisterilta (joka oli kyllä superkallis...). Joka päivä tuli käytyä Eiffelillä ja viimeisenä iltana käytiin kattomassa valoshow, joka oli kyllä hieno vaikka ei siinä mitään ihmeellistä ollutkaan :) Nää kuvat on peräisin kännykästä, parempien kuvien kanssa palaan myöhemmin sillä nyt ollaan matkalla Helsinkiin ja Haloo Helsingin keikalle! :)

2 kommenttia:

  1. Voi kun ihanan näköinen tuo Eiffel. Tyttäreni kävi myö vuosi sitten siellä... =) Tuo hedelmä"tiski" myös houkutteleva =) Ihanaa HH keikkaa *hiukan vihreänä mutta iloinen sinun puolesta* =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Videolla vielä hienompi! :) oli kyllä hyvä keikka, vaikka oltiinkin tosi kaukana lavasta nimittäin ihan toisella puolella hallia :)

      Poista