28. elokuuta 2016

KESÄN KUULUMISET

Mä vietin palkallista, virallista kesälomaa tänä vuonna koko kesäkuun. Omasta mielestä se aika meni ihan supernopeesti, mutta muut kotona saattoivat pari kertaa kysyä siinä juhannuksen paikkeilla, että koskas sä oikeen aattelit töihin palata. Loppukesän tein töitä hiukan suuremmilla tuntimäärillä kuin koulun ohessa - ja elokuun alussa jo kauhistelinkin, että miks ihmeessä mä joudun palaamaan kouluun kun oisin voinut vaan olla töissä koko ajan! Maaliskuun lopussa koittaa kuitenkin valmistuminen merkonomiksi, jonka jälkeen voin taas tehdä töitä enemmän :)
Alotin loman siis heti toinen päivä kesäkuuta ja heti viikonloppuna päästiin juhlimaan Viivin lakkiaisia. Olin heti aamusta koululla verestämässä muistoja ja miettimässä, että miten ihmeessä vuosi taas vierähti niin nopeesti... Kesäkuun eka viikko oli aika haipakkaa, kun olin alkuviikon koulussa ja töissä, joiden lisäksi piti pakata reissukamoja, sillä reissuun me lähdettiin oikeestaan suoraan noista juhlista - kävin vaan kotona nukkumassa pari tuntia ja pakkaamassa loput kamat! 
Reissusta palattiin seuraavan viikon perjantaina heti aamusta ja lauantaina olikin jo ihan uudet jutut tiedossa - nimittäin polttarihuumaa! Aloitettiin Satun päivä Turusta brunssilla, josta jatkettiin kuplafutikseen Kupittaalle - kyseinen laji oli ihan kivaa, mutta vaatii tietysti rohkeutta ihan sairaasti, että uskaltaa mennä lähelle toista ja töniä. Muutaman kerran kaaduin itse aika pahasti ja sen seurauksena muutamat mustelmat löytyi jaloista. Kupittaalta suunnattiin kohti Kemiötä ja mökkeiltiin loppuaika. Ikimuistoisemman tästä päivästä teki itselle se, että illalla lohkesi hammas enkä yhtään huomannut missä välissä se tapahtui - kenties kuplafutiksen yhteydessä? :D
Juhannusviikon alussa lähdettiin pikkuveljen kanssa heti maanantaina kohti Helsinkiä. Käytiin Linnanmäellä ja Korkeasaaren eläintarhassa! Elias osottautui hyväksi seuraksi huvipuistoon, kun se uskaltaa täysin samoihin laitteisiin kuin minä - ainoana erona viikinkilaiva, johon mä en enää tykkää yhtään mennä! :D Linnanmäeltä poikettiin myös Sealifeen, sillä olihan kovan kalafanin päästävä niitä kattomaan. Oli niin kivaa seurata vierestä kun toinen on tosi innoissaan ja selittää joka ikisestä kalasta vaikka ja mitä! Korkeasaareen mentiin seuraavana päivänä vesibussilla ja vietettiin siellä aurinkoinen päivä - kehitysehdotuksena eläintarhalle voisin sanoa, että voisi  olla enemmän sellaisia ruokapaikkoja kuin huvipuistoissa, sillä Elias ei sieltä löytänyt suosikkiaan niin jouduttiin hiukan soveltamaan tarjoilijan kanssa... Helsingin reissu oli monella tapaa onnistunut ja aika meni nopeasti - oltaisiin viihdytty vielä pidempäänkin! Ensi vuonna aateltiin toteuttaa samanlainen reissu veljen kanssa uudelleen, kohde vaan on hiukan vielä auki. 
Juhannus oli erilainen tänä vuonna, sillä mulla ei ollut lainkaan töitä loman vuoksi ja sain vaan olla! Vietettiin juhannusta täällä maalla - mentiin Henkan luokse hiukan isommalla porukalla ja jos ei muuta, niin herkuteltiin! Grillattiin kaikenlaista pihveistä herkkusieniin ja jälkkäriksi tein meille mansikka- pavlovaa, joka katosikin heti masuihin. 
Mun kesäloma päättyi tähän ihanaan ja nättiin hääjuhlaan, kun Jussi-eno sanoi Sadun kanssa toisilleen tahdon ♥ Päivä ja ilta oli ihanan aurinkoinen ja lämmin, vaikka tuuli hiukan yrittikin kirkon pihassa viedä huivia mennessään! Hääjuhlaa vietettiin Kavalton tilalla, jonne oli tehty upeat koristeet ja kiva photobooth -ikkuna pihalle, jossa otettiin monen monta valokuvaa sukulaisten ja ystävien kesken. 

Vaikka loma loppui jo heinäkuun alussa, niin töiden ohessa ehdittiin tehdä kaikenlaista kivaa - käytiin Helsingissä ostoksilla, Tampereella kattomassa Viivin ja Sampan uutta kämppää ja mökillä! Käväisin myös Fiskarsissa äidin ja sisarusten kanssa kattomassa ekaa kertaa millainen paikka se on. Ja mä tykkäsin! Sieltä löytyi kaikenlaisia pikkupajoja ja kauppoja - suosikkina tietysti Fiskarsin ja Iittalan oma outlet -myymälä, josta tarttui mukaan kaikenlaista kivaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti