27. marraskuuta 2015

Dear Santa...

Mä en millään meinannun keksiä, mitä mä toivoisin tänä vuonna lahjaksi. Tuntuu, että mun huoneen joka nurkka on täynnä turhaa tavaraa ja oon tän kuluneen vuoden aikana saanut kerättyä ruhtinaallisesti mun astioitakin kasaan. Koitin kuitenkin keksiä tänä vuonna taas jotan hyödyllistä, enkä pelkästään turhuuksia... Tästä jäi kuitenkin uupumaan pari juttua, eli kaikki leivontaan liittyvä on myös tervetullutta! :)

Arabian KoKo -astiasto, jota mulla alkaa aika runsaasti olemaan, mutta muutamia lautasia multa vielä puuttuu. Vielä puuttuu Kulho M 0,75l ja 28cm:n sekä 27cm:n lautasia kahdeksan kappaletta kutakin! 

Iittalan Kivituikut on mun heikkous. Jos jostain niitä halvalla löydän, niin ne päätyy aina mun mukaan. Tuossa taannoin lakkiaisten jälkeen ostin niitä jonkun verran Sokoksen alennuksesta, mutta vielä puuttuu muutama kuten sitruunankeltainen, metsänvihreä, omenanvihreä, vihreä, karpalo ja pomeranssi. 

Finnkinon leffaliput on aina niin hyödyllisiä. Tässä muutaman vuoden sisällä ollaan alettu entistä enemmän käymään leffassa ja tälläkin hetkellä Nälkäpeli pyörii siellä, mutta vielä sitä ei olla käyty kattomassa!

Pyyhkeet ja etenkin sellaset tosi pehmoiset ja hienot on mun lemppareita. Ostin kesällä Porista Gantin pyyhkeen, joka maksoi vain 25 euroa ja sen jälkeen mistään ei ole löytynyt vastaavan hinta-laatusuhteen pyyhkeitä...

Sukat - oikeastaan pitkävartiset villasukat olisi kiva saada. Tykkään pitää sisällä villasukkia ja pitkä vartiset on niin ihania! Ja vielä sellasella palmikkovillasukat olisi ihan unelmien täyttymys! Itsekin voisin tehdä, jos aika ja taidot vaan riittäisi...

Leffat on aina kivoja lahjoja. Nykyään näkee lähes kaikki Netflixistä tai Viaplaysta, joten niitä harvoin tulee ostettua.

Tyynyliinat, joita harvoin ostan itse. Kodin1 löysin kerran pari ihanaa, mutta sen jälkeen en niitä ole ostanut. Sängyssä on kuitenkin aina neljä tyynyä, niin kaksi tulee lakanoiden kanssa samasta paketista ja loput sitten on aina irrallisia... 

Lahjakortit on oiva lahja ellei keksi mitään muuta. Mulle mieleisiä kauppoja on etenkin H&M, JC ja etenkin S-ryhmän lahjakortit tulee aina käytettyä- ja mä en osta niillä ikinä ruokaa, sillä muutakin on mahdollista ostaa, kun kauppojen ja ravintoloiden sekä hotellien määrä on niin laaja!

2 kommenttia:

 1. Hyviä lahjatoiveita olet kerännyt <3
  Itse toivon vain Obh Nordica Hercules Chilli -yleiskonetta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin myös jotain tollasta, mutta päätin että toivon niitä vasta kun asun omassa kodissa ettei ole nurkat täynnä kaikkea :D

   Poista