25. tammikuuta 2016

Barcelona kutsuu

Kesällä olis näillä tiedossa reissu Espanjaan, ihan oikeeseen manner-Espanjaan eikä Kanarialle, sillä meillä on suunnitteilla reissu Barcelonaan! Mä oon höpöttänyt vaikka kuinka kauan jostain reissusta ja nyt vasta se sai tulta alleen kun sain matkakaverit suostuteltua. Lennot on jo katottu ja yhtiöksi valikoitui taas kerran Finnair, joka on ihan mun ykköslemppari lentoyhtiö vaikka en oo monella muulla lentänytkään, mutta jo se että saa suomen kielellä palvelua lennon aikana on suuren suuri plussa! Lentojen lisäksi oon katellut hotelleja Tjäreborgin että Apollomatkojen sivuilta ja sieltä löytyikin muutama sopusuhtainen, hinta-laatusuhteeltaan meidän tarpeita vastaava mesta.  Myös ebookersin valikoimaa on silmäilty. Kaikki on niin sanotusti katottuna valmiiksi, mutta mitään ei oo vielä varattu. Saa nähdä, miten tässä vielä käy! Tää olis kuitenkin mun ihan eka ulkomaan matka ilman vanhempia, pitäis pärjätä omalla kielitaidolla- niukan englannin ja vaivaiset kolme kurssia luetun espanjan turvin. Liikkuminen jännittää myös sillä Pariisin reissu sujui niin hyvin julkisen liikenteen turvin, että toivon että tuollakin yhtä hyvin. Se olis kuitenkin halvin vaihtoehto. Nyt kuitenkin haluaisin vinkkejä tohon kaupunkiin. Niin nähtävyyksiä, ostosmahiksia kuin niitä yöpymispaikkojakin, sillä mitään ei oo vielä varattu. Ja myös hyvät ruokapaikat sun muut kahvilaehdotukset ja julkisen liikenteen vinkit otetaan ilomielin vastaan, sillä hirveesti en vielä ole itse mitään tutkinut! Kyllä sellanen Berlitzin matkaopas on varmaan ostettava! :-D

8 kommenttia:

 1. Barcelonasta kannattaa vuokrata edullinen asunto jos reissuun lähtijöitä on enemmän kuin kaksi! Tai vaihtoehtoisesti yksinkertainen hotelli esim. eebokersin kautta, rahaa on turha tuhlata tjäreborgin tai apollomatkojen hotelleihin kun kuitenkin siellä tulee oltua niin vähän aikaa. Taksilla kulkeminen on vaivattominta ja nopeinta, mutta kävellen kulkeminen on tottakai paras vaihtoehto. Barcelonassa kaikkiin nähtävyyksiin (Sagrada Familia, Guellin puisto yms) on kävelymatka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan katottu yhdistelmiä, missä on sekä lennot ja hotelli samassa. Ebookersilla hinnat oli korkeampia, kuin esim. tjäreborgilla. Lennot on basic -luokassa kalliimmat ja kun matkatoimistoilla ne matkalaukut kuuluu jo hintaan, kuten myös mahdollinen aamiainen :)

   Poista
 2. Majoitus ehdottomasti airbnb:stä! Paikalliset jeesaa ja pääsette yöpymään oikeassa espanjalaisessa kodissa :) Liikkuminen on helppoa metrolla. Ostakaa reissun mittainen kortti julkiseen liikenteeseen, esim 5 vrk. Kävelkää rannalla ja satamassa, ihanat maisemat! Placa Espanyalta pääsi jonkun kukkulan päälle, ylhäällä muistaakseni joku museo. Ehdottomasti käymisen arvoiset maisemat!! Hauskaa Barcelonaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä, ostettiin lennot ja hotelli jo ebookersilta kun löytyi sopusuhtainen hinta-laatusuhde. Tuota metroa aattelinkin että on varmaan helppoa sielläkin, kun Pariisissakin oli :) Kiitos!

   Poista
 3. Oi kun kuulostaa kivalta reissulta!
  KOvasti jo miettien tulevia paketteja :)

  -Slysi 34

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva lähteä loman kunniaksi reissuun. Ja kivaa, odotan innolla mitä keksit!

   Poista
 4. Barcelona on tosi kiehtova. Niin paljon nähtävää, pitäisi muuttaa sinne että ehtisi enemmän. Yhdistyy kaikki kivasti yhteen ranta, kaupunki, shoppailu, kulttuuri. Ruoka- ja kahvilatarjonta on aivan ihastuttava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin itsekin että siellä on varmaan kaikki niin hyvin yhdistetty. :)

   Poista