6. tammikuuta 2016

Vuonna 2015...

Tammikuussa päntättiin jo kovaa vauhtia kirjotuksiin, jotka häämötti muutaman kuukauden päässä. Itse asiassa lukeminen aloitettiin jo marraskuussa ja tossa vaiheessa alko olla pientä väsymystä jo ilmassa... Pahin oli onneksi hoidettu jo syyskuussa 2014, kun enkusta päästiin läpi! Tammikuussa juhlittiin myös Viivin 18 -vuotissynttäreitä ja varmaan jotain muutakin tehtiin, mutta muisti tuppaa tekemään tepposet! :-D
Helmikuussa meidän lukiouramme häämötti jo loppuaan ja vietettiin penkkareita. Ensin kierreltiin ja kaarreltiin täällä kotikonnuilla Nousiaisissa, josta jatkettiin Maskuun ja sieltä sitten Turkuun. Päällimmäisin muisto mulle lukioajasta, sillä en niitä wanhoja tosiaan tanssinut. Helmikuussa kävin myös ostamassa liput Haloo Helsingin! ekalle keikalle, jossa oon ikinä ollut ja liekki leimahti! 
Maaliskuussa päntättiin ihan viimeisiä päiviä kirjotuksia varten ja sen jälkeen koittikin pääsykokeisiin lukeminen, joka ei nyt mennyt ihan niinkuin strömsössä ja sisään ei päästy! Ehdin tehdä myös töitä enemmän kuin koskaan ennen ja siinä samassa kävin äidin ja pikkusiskon kanssa Naantalissa SuperTreeneissä, johon haluan taas tänä vuonna, sillä jäi niin hyvä fiilis! 
Huhtikuussa oli vihdoin ja viimein se Haloo Helsingin keikka Kaivohuoneella Naantalissa- tykkäsin ihan hirveesti ja olihan sitten loppuvuodesta pakko päästä uudelleen! Huhtikuussa löysin myös vihdoin ja viimein mun ylppärimekon, joka on vieläkin musta niin ihana. Mun onnekseni sille löytyy tänä vuonna muutamaan otteeseen käyttöä! Käytiin myös keilaamassa sisarusten kesken- tai olihan Joonaskin mukana :-D
Toukokuussa juhlittiin sitten vihdoin ja viimein niitä lakkiaisia! Ja se onkin mun elämäni tähän astisista hetkistä se hienoin. Ylioppilastodistukseen jäi muutamia arvosanoja, jotka oisin halunnut yhdellä ylöspäin, mutta en sitten jaksanut aloittaa sitä samaa pänttäysurakkaa enää uudelleen. Kaikista tyytyväisin oon tietysti matikan arvosanaan, sillä siitä kirjoitin sen eximian, jolla saan samat pisteet kuin laudaturista amkiin hakiessa. Mun papereilla ois ehkä päässyt johonkin sisään, mutta lukuinto ei ollut niin suuri että oisin jaksanut päntätä niihin pääsykokeisiin. Oon vuoden päästä fiksumpi ja haen vaan yhteen koulutukseen useemmalle eri paikkakunnalle!
Kesäkuussa lähettiin heti ekalla viikolla Elinan kanssa kohti Helsinkiä päiväreissulle, sillä Radio Aalto järjesti Helsinki-päivän konsertin ja Haloo Helsinki esiintyi siellä niin pakkohan sinne oli päästä :-D Kesäkuussa sain myös varmistuksen yhdestä opiskelupaikasta, eli Liiketalouden perustutkinnosta, johon pääsin sisään. Mä mietin aika pitkään, että mitä sen kanssa oikeen teen kun mulla kuitenkin on jo toisen asteen tutkinto. Päätin kuitenkin opiskella varman ammatin nyt heti, sillä koulutus kestää vaan 1,5 vuotta ja nyt onkin enää jäljellä vaan alle vuosi ja siihen päälle harjottelu. Ja onhan se ehkä sitten helpompaa saada töitä muilta paikkakunnilta, kun on ne merkonomin paperit kourassa ylioppilastodistuksen lisäksi.
Heinäkuu sitten olikin oikea ristiin rastiin matkustuskuukausi! Mulla oli kolme viikkoa kesälomaa ja sen aikana tuli tehtyä vaikka ja mitä. Käytiin Helsingissä mun vikana lomaviikonloppuna Joonaksen kanssa- shoppailtiin ja sen sellasta. Lisäksi käytiin kavereiden kanssa Powerparkissa, jossa vietettiin kaksi kokonaista yötä mökissä yöpyen. Musta oli tosi kiva lähteä hiukan kauemmas, kuin perus Turku-Tampere-Helsinki -akselilla. Muutenkin tykkään kyllä Powerparkista enemmän kuin esimerkiksi Särkkiksestä, jossa me käytiin sitten Elokuussa. Heinäkuun aikana oli myös PoriJazzit ja silloin käytiin äidin ja pikkuveljen kanssa Porissa pyörähtämässä, niin Jazz -kadulla kuin hiukan ostoksillakin.
Elokuussa käytiin tosiaan siellä Tampereella Särkänniemessä ja mä en kyllä sinne tänä vuonna. Siellä ei oo mulle oikeestaan yhtään mitään ja nyt kun delfinaariokin suljettiin niin se siitä. Katotaan vaan niin päädytään sinne varmaan tänä vuonnakin... Elokuussa alkoi myös mun koulu uudesssa paikassa ja kauempana kotoa. Uusien rutiinien oppiminen vei pari viikkoa, sillä mulla matkaan meni reippaasti 45 minuuttia ja koulu alkoi jo kasilta. Lisäksi koululla ei ole omia parkkipaikkoja, huoh. Kohta se taas alkaa harjottelun jälkeen.... Koulun ilmanvaihto on saanut myös sen aikaan, että mun silmät aloittivat uudelleen oireilunsa. Nyt sen varsinaisesti huomaa, että se johtui koulusta kun tällä hetkellä oireet on ihan minimissään. Kuun lopussa käytiin Elinan kanssa myös Naantalissa syömässä Elinan synttäreiden kunniaksi! 
Syksy meni niin juosten ohitse, etten mä muista siitäkään niin hirveesti että mitä tuli tehtyä. Syyskuussa kuitenkin pänttäsin koulun ekoihin kokeisiin, lopulta se alkoi olla jo aika turhaa kun osasin ja kolmosia kaikista on tullut ilman lukemattakin. Syyskuun aikana juhlittiin myös Matiaksen synttäreitä mun omien 19 -vuotissynttäreiden lisäksi. Kai me jotain muutakin tehtiin, mutta nyt ei taaskaan tuu mieleen muut kuin koulu ja työt :-D
Lokakuussa tehtiin Joonaksen kanssa meidän ihan eka yhteinen ulkomaan matka ja Joonakselle se olikin eka kerta myös lentokoneessa. Matkattiin siis Pariisiin, josta on nähtävillä video tässä postauksessa. Tykkäsin kaupungista, mutta Eiffel -torni nyt tuli totisesti ainakin nähtyä kun oltiin sen ympäristössä ehkä hiukan liikaakin. Heti Pariisin reissun jälkeen pidettiin päivän tauko ja sitten lähettiin Joonaksen ja Alisan kanssa kohti Helsinkiä ja illalla mentiin tyttöjen kesken Haloo Helsingin konserttiin Hartwall Arenalle! Kolmas kerta vuoden sisään, mutta minkäs sille voi jos niistä tykkään! ♥ Lokakuussa olin myös kuvaamassa ihania pikkuserkkuja, Assia ja Peppiä. Perässä sai jonkin verran juosta, mutta selvittiin ja kivoja kuviakin saatiin aikaiseksi!
Marraskuussa tehtiin muutama kakku! Niistä oon ihan ylpeä. Ylempi on Joonaksen synttärikakku, herra kyllä itse ilmoitti ettei niin hirveesti KitKateista tykkää, mutta koska mä olin jo suunnitelmankin tehnyt niin pakko se oli toteuttaa! Alempi on kakkukurssin tuotantoa, opin paljon uutta ja nyt on kauhea inspis tehdä kaikenlaisia sokerimassakakkuja. Marraskuussa tuli vihdoin ja viimein hetkeksi luntakin, se tosin suli heti pois mutta ensilumi se kuitenkin oli! Aloitin myös työssäoppimisjakson OP Mynämäki-Nousiaisten Nousiaisten konttorissa, josta siirryin kahden viikon jälkeen Mynämäkeen. Kivaa on ollut ja olen oppinut kaikkea uutta! 
Ja sitten viimeinen kuukausi, eli Joulukuu. Tuntuu tosin turhalta kirjoitella sen enempiä sillä justhan mä ne täällä kerroin kuukausipostauksessa, mutta no jaa. Joulukuussa siis oltiin laivalla, keilaamassa kaiken kaikkiaan kolme kertaa, vietin yhdet pikkujoulut ja tein enemmän töitä kuin missään kuussa koko syksyn aikana. Uusi vuosi me vietettiin Viivin ja Samuelin kanssa ja raketit olisi voinut olla hiukan parempia, kun taas ruokaa oli ehkä hiukan liikaakin! :-D

Ihanaa alkanutta vuotta kaikille! Saas nähdä, mitä kivaa tänä vuonna keksittäisiin! Ulkomaille olis kyllä kiva päästä, mutta hmm...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti